ŞUBELERİMİZ

Şube Kuruluş tarihi  20/06/2003

Adana Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

ALİ ALPHAN

01/03/1949 Adana doğumlu ve Karşıyaka Lisesi mezunuyum.Almanya Ausburg’da  4 yıl Almanca Eğitimi aldım. Bankaya 1978 yılında Adana Şubesi Kambiyo’da başladım.Bankada çalışırken, Adana Yabancı Diller Yüksek Okulunu bitirdim ve Almanca Öğretmeni oldum, ancak öğretmenlik yapmadım. Sanatı ve Sporu çok severim. Diyalektik Düşünceye inanır,  Toplumsal Duyarlılığa veBarış Diline özen gösteririm. Evliyim, eşim emekli Almanca Öğretmeni; iki çocuk, bir de torun sahibiyim.

MÜMTAZ AKBULUT

15/09/1962 Kozan doğumluyum.Anadolu Üniv.İşletme  Fakültesi mezunuyum. Bankaya 1985 yılında Kozan Şubesinde başladım, daha sonra Dörtyolağzı, Atatürk Bulvarı, Baraj Yolu ve Cemalpaşa Şubelerinde çalışıp, 2007 yılında Emekli oldum.Evli ve iki çocuk babasıyım.

NEŞET SAVAŞ KÖKSAL

1955 Osmaniye doğumluyum.Adana İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi, İşletme Bölümünü bitirdim.1972 yılında Obalar Şubesinde işe başlamak suretiyle Bankaya girdim ve birçok Şubede görev yaptıktan sonra, Yağcami Şubesinden Emekli oldum.

ORHAN TEZCAN

13/03/1950 Silifke Taşucu doğumluyum.İlk, Orta ve Lise Öğrenimimi Hatayda, Yüksek Okulu (Akademi) İstanbulda okudum. Bankaya 1975 yılında Adana  Şubesi Emtea Servisinde başladım.1982 yılında Gaziantep Şubesine gidip 1987 yılında yine Adana Şubesine geldim. 01/12/1987-01/11/1988 döneminde  8.Bölge Krediler Grup Başkanı olarak çalışıp, 1993 yılında Yağcami Şubesinden Emekli oldum. Banka çalışmalarımın dışında, amatör olarak Banka Sendikalarında çeşitli görevler yaptım.

AYŞE DEMİRDAĞ

27/09/1964 Mut/ İçel doğumluyum.1981 yılında Mut Lisesini bitirip, 10/01/1982 tarihinde Mut Şubesinde Bankacılığa başladım. Adana Atatürk Bulvarı, Balcalı, Adana Merkez Şubelerde çeşitli görevler de bulunup sonrasında  Bankadan 2004 yılında Emekli oldum. Müzik ve Dans ilgi alanlarım olup,İki çocuk sahibiyim.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

LEVENT ERENKUL
1957 doğumluyum. Üniversite terk, Lise mezunuyum.Bankaya 1974 yılında Adana Şubesinde işe başlayarak girdim Daha sonra Dörtyolağzı ve tekrar Adana Şubesinde çalışıp, son olarak Güney Bölge Müdürlüğü Fon Yönetmeni görevindeyken 2001 yılında Emekli oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

SELÇUK YÜNGEVİŞ

1960 Adana doğumluyum.Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunuyum.Bankaya 1988 yılında Saydam Şubesinde işe başlayarak girdim. Adanada muhtelif Şubelerde çalıştıktan sonra, 2004 yılında Güney Bölge Müdürlüğü’nden Emekli oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

DENİZ YARDIMCI

26.09.1962 Adana doğumluyum.İlk,orta,lise eğitimimi Adanada aldım.1.04.1980 tarihinde  Adana Merkez Şubesinde işe başladım.01.04.1990 tarihinde ayrıldım.Üç kardeşiz, üçümüzde Yapı Kredi Bankasından emekliyiz aynı zamanda Rahmetli babam Abdi Erenkul emekli Yapı Kredi müdürlerindendir.

MUSTAFA KAYA

01/01/1950 Osmaniye doğumluyum. Adana İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi mezunuyum.Bankada çalışmaya 1973 yılında başladım ve 1994 sonunda Emekli oldum.

GÜL AĞIRDİL
                                                       1952 Adana doğumluyum. 5 Ocak İlkokulu, Adana Kız Lisesi ve Çukurova                                                                   Üniversitesi  Makine Mühendisliğini Bölümünü bitirdim. Bankaya 1972 yılında                                                           girdim ve 1993 te Emekli oldum. Evli ve iki erkek çocuk annesiyim.

Denetleme Kurulu Asil Üye

SAMİ FERGÖKÇE

1951 Adana doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Ceyhan’da bitirdim. 1969 yılında A.İ.T.İ. Akademisi’ne girdim ve 1974 yılında mezun oldum. 1976 yılında Yapı ve Kredi Bankası Dörtyolağzı şubesinde memur olarak işe girdim. Aynı şubede  on yıl çalıştıktan sonra, 1988 yılında Kozan şubemizde sırasıyla, Barajyolu, Dörtyolağzı ve Yağcamii şubelerinde müdürlük yaptıktan sonra 1997 yılında Güney Bölge Operasyonlar Bölge müdürlüğü görevini yaptım.1999 yılında emekli oldum.

METİN ÜNAL

BÜLENT YEL

1960 Adana doğumluyum.Adana Erkek Lisesi mezunuyum. 1978 yılı başlangıcında Bankamızın Adana Şubesi Muhasebe servisinde işe başladım;  çeşitli servislerde1999 yılına kadar süren çalışmalarım sonrası, Güney Operasyon Bölge Müdürü olarak 2007 yılına kadar görev yapıp Emekli oldum. Hobilerim arasında Yüzmek, Bisiklete binmek ve Futbol bulunmaktadır.

Denetleme Kurulu Yedek Üye

KUBİLAY TİMUR

1945 Adana doğumluyum.İlk ,Orta ve Lise Öğrenimimi Adanada gördürm.1967 yılında Bankanın Adana Şubesinde işe başladım, çeşitli Şubelerdeki görevlerim sonrası 1990 yılında çalışmalarımı tamamlayarak Emekli oldum. Evli ve üç çocuk babasıyım.

F.AYŞEN ACAR

1973 yılında Adana Şubesinde işe başladığım Bankamızın Atatürk Bulvarı, Gazipaşa Bulvarı, Dörtyolağzı Şubelerindeki çalışmalarım sonrası 1992 yılında Adana Şubesinden Emekli oldum . Emekli olduktan sonra çeşitli Dernekler ve Tema Vakfı Adana Temsilciliğinde gönüllü olarak aktif çalışmalarda bulundum.

SERDAR ZAİMOĞLU

10/04/1959 Gölcük doğumluyum.İskenderun Lisesi ve Çukurova Üniversitesi  İskenderun Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünü bitirdim. Bankaya 1986 yılında Ankara Otomasyon Teknik Serviste başladım.Burada dört yıl Tekniker olarak çalışıp, 1990 da Adana Ykb.Teknik Servis Bölge Yöneticisi olarak 2003 yılına kadar görev yaptım ve Emekli oldum. Türk Sanat Müziği ve Sporla ilgilenmeyi seviyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.